DDKOIN

DDKOIN

Kami Persembahkan untuk Anda

DDK atau DDKOIN adalah platform komuniti yang bertujuan untuk mewujudkan peluang ekonomi melalui pembangunan penyelesaian blockchain. Sejak 2015 masyarakat DDK telah secara aktif menyumbang kepada pembangunan dan penyebaran penyelesaian blockchain. Ini termasuk projek seperti Universal Blockchain Wallet (UBW), Blockchain.My (BCMY), Blockchain.My Merchant, dan DinarCoin (DNC).

Rangkaian komuniti merentasi beberapa negara termasuk Malaysia, Singapura, Kemboja, Vietnam, Thailand, Indonesia, Brunei, Filipina, Jepun, Yamen, Amerika Syarikat dan negara-negara lain di seluruh dunia. Usaha berdedikasi kerja berpasukan DDK telah memainkan peranan utama dalam membuat platform ini. Pada masa ini, terdapat lebih daripada 46 pasukan utama, yang disebut sebagai ICE (International Crypto Exchanger) dan MICE (Master International Crypto Exchanger).

Kami bertanggungjawab untuk membina komuniti DDK dan DNC dengan menyebarkan pengetahuan produk DDKoin & Dinarcoin. Ini adalah Peluang baik untuk menjadi Pioneer di Negeri Anda. Daftar Sekarang! Gandakan Aset Anda dan Wang Simpanan anda sekaligus Mendapatkan Income Harian bersama kami! Sertai Kami Sekarang!

Kenapa DDKoin?

Kenapa DDKoin?

Pra-ICO semenjak 2015, kini mencecah lebih 180,000 ahli yang aktif di 10 buah negara dan kini ahli berjaya didaftarkan di 90 buah negara seluruh dunia. Menggunakan teknologi Lisk yang telah berjaya menggunakan kaedah DPOS, cara mining terbaru tanpa menggunakan mesin mining. Ini adalah Era terbaru dan paling terkini dalam dunia Crypto. Mempunyai potensi yang besar bagi pelabur baru dalam dunia cryptocurrency. Jika hari ini anda sudah mengenal DDK dan juga tidak percaya maka kami pastikan tahun depan anda akan lebih menyesal lagi.

Teknologi Blockchain

Teknologi Blockchain

Blockchain adalah teknologi lejar yang diedarkan yang mendasari matawang kripto seperti bitcoin dan Ethereum. Ia menyediakan cara untuk merakam dan memindahkan data yang telus, selamat, boleh di audit, dan tahan dari gangguan. Teknologi ini mempunyai keupayaan untuk menjadikan organisasi yang menggunakannya telus, demokratik, terdesentralisasi, cekap, dan selamat. Ini sangat sesuai dengan komuniti aktif kami kerana ia membolehkan para pemegang kripto (DDKoin) untuk mengambil bahagian dalam proses pengundian demokratik yang dipercayai dengan transaksi P2P di platform DDK.

Lisk Teknologi

Lisk Teknologi

DDKoin menggunakan Lisk Teknologi iaitu Delegated Proof of Stake (DPOS) adalah model konsensus terpantas, paling efisien, dan paling fleksibel. Di masa hadapan wang kripto tidak lagi menggunakan super komputer yang mahal dan tidak perlu menggunakan kuasa elektrik yang tinggi. DPOS ini dipanggil Green Clean Technology yang terbaru dan paling terkini.

credit   DDK